tiistai 14. helmikuuta 2017

Melkein Marokosta, uusi villamatto lastenhuoneeseen! Almost Moroccan, new rug for kids` room!

Olen aina suhtautunut melko suurella varauksella ns. postimyyntifirmojen mattovalikoimiin, koska olen niiden suhteen pettynyt useammin kuin usein. Olin kuitenkin etsinyt uutta mattoa kaksi vuotta lastenhuoneessa uskollisesti palvelleen Stockholm Randin tilalle, ja kun eräässä sisustusryhmässä tuli vastaan tämä Jotexin Fanni, sorruin nettiostoksille.


Täytyy myöntää, että sekä yllätyin että petyin. Odotin avaavani paketista luonnonvalkoisen maton, kuten 100% villaa olevien tekstiilien kohdalla usein käy. Matto oli väritykseltään kuitenkin valkoisempi kuin yksikään aeimmin omistamistani matoista. Letitetyt päädyt nähtyäni iski kuitenkin inho. Puuvillaisen loimen väritys oli niin kovassa ristiriidassa sekä maton värin kanssa että lettien koko massiivisuudessaan epäsuhdassa maton keveyden kanssa. Jos Lego jalan alla tekee mieli kiljua, ei tuo lettisolmu kovinkaan maltillisempia fiiliksiä varmasti herättänyt.


Miehen epäuskoisen katseen alla otin käteeni sakset ja leikkasin letit auki. Solmin päädyt uudelleen ja leikkasin hapsut lyhyeksi. Matto on nyt enemmän omaan mieleeni, lumipesua se tosin vielä kaipaa valmistuksessa syntyneen pölyn taltuttamiseksi. Ehti vain tuo lumi muuttua loskaksi päätyjä solmiessani. Ja hiljalleen katoaa tuo päivänvalokin, kun töistä kotiin aina ehdin. Lisää kuvia siis myöhemmin 😊
Uutena asiakkaana sain matosta -50% alennuksen eikä matolle jäänyt posteineen hintaa kuin piirun alle 90€. Jäi siis hintakin hymyilyttämään. Ei matto aito marokkolainen ole, mutta ystävään meni kyllä tämä intialainen täydestä 😉 Ja lastenhuone-projekti etenee!

-------------------------------------------------------

I don´t usually buy rugs at not-spezialized-webstores because I usually get disappointed. This time I made a bargain! Bought Fanni wool rug from Jotex with 50% discount. Loved the colour, look and feeling but hated the end braiding. I cut the braids off and knotted them straight and shorter. Now it´s perfect and looks so much Moroccan that I managed to fool my friend with this 90€ Indian rug 😉

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti