torstai 23. helmikuuta 2017

Viikon kirppislöytöjä.

Lahti on kirpputorien luvattu kaupunki, kävelymatkan ulottuvilla kotoani on sellaisia pikaisella laskutoimituksella 14. Lempparit toki minulla on, ja muilla tulee pyörittyä sitten huomattavan harvoin. 

Koska hyllyt ovat jo täyttyneet mieluisista astioista, tilaa on niukanlaisesti ja makukin on kovasti valikoitunut, tulee matkaan kerättyä enää vain erityistä ihastusta herättäviä juttuja. Tässä niistä muutamia kuluneelta viikolta :)


Birger Kaipiaisen käsialaa olevat Arabian Sunnuntai -lautaset ihastuttavat aina. Vihreitä omistin aiemmin ison pinon, keltaisten kuvio on aina miellyttänyt omaa silmää enemmän. Hintaa näillä kaunokaisilla oli 5€/kpl.Vanhoissa esineissä on usein jotakin äärettömän kiehtovaa. Niin oli myös näissä kuluneissa shakkinappuloissa. Ensimmäisen satsin liukukantisella puurasialla löysin Kontista 6€ hintaan ja tyttäreni bongasi samanmoisen setin seuraavalta kirppikseltä 1€ hintaan. Nyt täytyisi löytää vielä nappuloihin sopiva lauta!
Tämä päiväpeitekokoinen villaviltti on Ikean PS mallistoa vuodelta 1999. Simppeli mustavalkoinen ulkonäkö ja materiaali viehättivät vienosta nukasta huolimatta, (joka kyllä häipyy nukanpoistajalla), hintaakaan ei ollut kuin 5€.


Tässä hitusen kulahtaneessa korissa oli jotakin sen verran sympaattista, että se oli pakko kaapata kainaloon lastenhuoneen likavaatekoriksi. Hintaakaan ei ollut kuin pari euroa.


Yllätyitkö? Ei aivan tyyliäni? Kirppiksellä muistetaan toki myös ystävät ja sukulaiset :D Serkkuni ihasteli vähän aikaa sitten kirppikseltä löytämäänsä Pentikin heppaa ja tämän bongattuani soittelin, josko heppa tarvitsisi kaveria. Vastaus oli "riippuu hinnasta". Sen verran se hinta miellytti, että heppa odottelee meidän kirjahyllyn päällä pääsyä uuteen kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti