tiistai 4. huhtikuuta 2017

Helminauhaa ja amppeleita

Muuton alla, aikana ja jälkeen tavoitteena ollut tavaran vähentäminen ei luonnollisestikaan koske välttämättömiä tarveostoja. Pieni kirppisreissu oli siis paikallaan. ☺

Lastenhuoneessa oli ikkunan edessä valmiina suuri ripustuskoukku, jonka muuttopäivänä totesin suorastaan huutavan kannateltavakseen suurta ja koristeellista amppelia. Koristeellinen tämä 1,8€ kirppislöytö ei suoranaisesti ole, roikkuvia pampuloita hitusen haikailin vielä, mutta hyvin lähellä toivomaani kuitenkin. Tässä vielä vähän pähkäilen tähän täydellistä asukkia, mitä sinä amppeliin ripustaisit?


Erilaisia kirppislöytöruukkuja olen täällä vilautellut jo useampaan otteeseen, ja niin vain mukaan tarttui tälläkin erää valkoisia Rögildin vintageruukkuja 1€ kappalehintaan. Hitunen kuurausta kalkkitahroille ja jo taas kelpaa! Tätä väriä minulla ei vielä olekaan, harmaita samalla kuviolla kylläkin. Kaksi mainiota lisäsyytä lähteä viherostoksille!


Olen etsinyt sopivan pientä ja siroa, mutta riittävän suurta kaadinta pienen ikuisuuden ja nyt sellainen vihdoin löytyi: Sarpanevan Iittalalle suunnitteleman Helminauha-sarjan kaadin. Simppeli muotoilu, riittävä tarjoilukoko ja helppo käsiteltävyys. Täydellinen 4€ löytö!


Tällä erää reissulta löytyi myös isompi erä vaatteita vaativalle ja jo kovin pitkäksi venähtäneelle esikoiselle. Mieleisin tuliainen oli kuitenkin pienelle Star Wars -diggarille tämä 3€:n Stormtrooper, josta kyllä diggailee äitikin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti