sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Pääsiäisterveisiä. Easter greetings.

Kun on yli kolme viikkoa touhottanut muuttoa joko pakaten, siivoten tahi purkaen, voisi sanoa nelipäiväisen pääsiäisvapaan saapuneen kuin tilauksesta. Pääsiäinen on merkinnyt meille ennen kaikkea rauhoittumista ja yhdessäoloa.

Koska koristelu ja kaikenmoinen krääsän ripottelu ympäri kotia on minulle liki yhtä mielekästä kuin hampaiden kiskominen irti ilman puudutusta, mitään pääsiäiskoristeita (lasten päiväkodissa ja koulussa askartelemia lukuunottamatta) meillä ei ole tänäkään vuonna ollut. Miehen ostamat tulppaanit ja anopin tuliaisina tuomat, omien viiriäisten munimat, munat ovat korvanneet tämän puutteen mainiosti.


Pääsiäisenä meillä panostetaan enemmänkin ruokaan ja värikkäisiin kukkasiin, joita myös Plantagenin yömyynnistä mukaan tarttui muutama. Hellan ääressä meillä on hyörinyt mies, uuden kodin keraaminen liesi ajastimineen on tehnyt puolisoon ilmeisen vaikutuksen. Enkä valita lainkaan, enemmän aikaa hyvän kirjan parissa minulle!-------------------------------------------------------------------------
When you´ve spent three weeks packing, cleaning or unpacking, four days Easter (four days of work) feels really a blessing. This year Easter ment us time to relax and spend time as a family.

Seasonal decorating (in the name of just everything) makes me feel as comfortable as taking of teeth without anaesthesia. So neither this year we don´t have any Easter decoration (expect the ones kids made at daycare and at school). Colorful flowers and quail eggs from my mother-in-law´s "farm" gives us the Easter look needed.

My husband has been cooking, which means more time with a good book for me.  No room for complains!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti