perjantai 19. toukokuuta 2017

Keväfiiliksiä.

Lähinnä tulin kertomaan, että hengissä ollaan ja kovin paljon aktiivisempana taas tästä päivästä eteenpäin! Lapsia pari viikkoa kiusannut kevätpöpö otti ja iski äitiinkin, joten viimeiset viikot ovat kuluneet melkolailla tekemättömissä meiningeissä joko hoivaten tahi kärsien.

Tässä sairastamisen aikana on ulos hiipinyt kevät, jota uskaltauduin tänään hieman kurkkimaan. Ei olla enää kaukana siitä, että omenapuut puhkeavat kukkaan, tätä odotan innolla! Hieman on iskenyt TätiVihreä-fiilikset, kun huomasin, että aiemmin löytämieni hedelmäpuiden, marjapensaiden ja raparperin lisäksi takapihalla kasvaa pari pientä vadelmapuskaa ja oikein terhakka ruohosipuli.

Kotia ei olla viimeiseen kuukauteen sattuuneesta syystä juuri laitettu, eletty vain. Fiilis on kuitenkin kotoisa eikä keskeneräisyys (ihan kamalasti) rassaa ja stressaa. No, stressaa se, mutta minkäs teet! Uudella energialla seuraavaan viikkoon!

Jokohan sitä viikonloppuna pääsisi ripustamaan korikeinun patiolle? Rakkaan ystäväni matkoilta tuomalle ihanalle kankaalle löytyi vihdoin paikka tyynynpäällisenä. Ja ovathan nuo afrikkalaiset kuviot tällä hetkellä perin trendikkäitäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti