perjantai 4. elokuuta 2017

Kauniita unia.

Kaksi viikkoa sitten laitettiin ostohousut jalkaan ja marssittiin sänkykauppaan. Koska budjetti oli luokkaa rajallinen, hevosenjouhet ja kaikki nelinumeroiset ohitettiin samointein. Hinnan lisäksi kriteereiksi muodostuivat kotimaisuus, tumma runko, profiloitu petauspatja ja että sängyn on oltava ehdottomasti jenkki. Sopivin kanditaatti löytyi Iskun myymälästä.Tässä tämä Närpiössä valmistettu Anders Hildingin Helmi nyt sitten on! Ei meinannut petaamisesta tulla yhtään mitään, kun innostuin köllimään, tuijottelemaan kattoon ja nauttimaan. Kyljellään, selällään, vatsallaan, poikittain. Paitsi että sänky on tukeva ja mukava, se on myös 20cm leveämpi (ja melkein saman verran korkeampi) kuin entinen Bonnellimme. Ihanaa on myös se, että pussijousituksen ansiosta asento ei notkahda edes lasten tunkiessa pomppimaan toiselle puolen sänkyä.

Valitsin sänkyyn pyöreät mustat jalat vakiojalkojen ulkopuolelta, koska metalliset eivät miellyttäneet silmää sen enempää kuin kulmikkaatkaan. Petauspatjaksi valikoitui 8cm paksu kaksipuolinen, profiloitu sijauspatja. Täytyy todeta, että liki kymmenen vuoden Bonnellilla makoilun jälkeen tämä sänky tuntuu taivaalliselta. Ja jospa tämä Helmi kadottaisi samalla myös edes osan puolison selkävaivoista, kun sänky myötäilee ja tukee -eivätkä jouset tunnu ikäviltä petarin lävitse.Erityiset propsit näin insinöörispuoliviherpiiperönä annan myös siitä, että tuote oli pakattu erittäin tehokkaasti ympäristöä ja kuljetusta ajatellen! Myös tuo keskimmäinen pussijousitettu patja oli nimittäin rullalla. Kuvassa vielä hitusen lituska, mutta palautuu alkuperäisiin mittoihinsa parissa päivässä.

Levon määrän ja laadun merkitystä ei varmaan voi liikaa korostaa? Heinäkuu kääntyi täydeksi blogitauoksi ja muutakin sosiaalista mediaa tuli käytettyä onnellisen vähän. Nukuin, relasin ja vietin aikaa perheen kanssa. Muun perheen lomaillessa tein kylläkin itse ihan normaalia työviikkoa, mutta aikaistettua työpäivää päästäkseni lähimatkailemaan ja grillaamaan lasten ja miehen kanssa illat. Nyt ollaan kuitenkin palattu arkeen melkein koko konkkaronkka, koululainen lomailee vielä viikon päivät. 

Joten eiköhän potkaista blogiinkin taas eloa! 
Mutta ensin, kauniita unia <3


Terveisin,
Susanna
(Jo-kaksi-viikkoa-32-vee)

 

2 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen sänky ❤️Mukavia höyhensaari hetkiä ❤️

    VastaaPoista
  2. Hei! Miltä sänky on tuntunut käytössä näin melkein puolen vuoden jälkeen? Näyttää juuri sellaiselta, kuin itsekin haluaisin :)

    VastaaPoista