tiistai 15. elokuuta 2017

Keittiön modernimpi ilme.

Keittiössämme ehdottomasti parasta on uuden ja vanhan kombinaatio: kotiliesi ja rosteriset kodinkoneet rintarinnan, alkuperäiset lankkulattiat ja kirsikkatapetit. Haastetta sisustamiseen kuitenkin luo paitsi huoneen pitkulainen muoto, mutta myös sen maalaisromanttishenkisyys (jos se edes on sana). 

Keittiö on kotimme ainoa huone, jossa on puolipaneelit ja vaaleanpuna-sävyinen tapetti. Ilta-auringon aikaan koko keittiö hehkuu vaaleanpunassa autotallin punaisen katon taittaessa sävynsä päätyseinään. Peiliovet puisilla vetimillä olivat tähän siirappiin piste iin päälle.

Keittiö sai viikonloppuna hieman modernimman ilmeen edellisessä postauksessa esittelemilläni lankavetimillä ja Ikeasta haetuilla Hyllis-metallihyllyillä. Makuuhuoneessa majaillut vanha peili muutti keittiöön maustehyllykön tilalle, ja käsinsolmittu matto väistyi House Doctorin Inkan tieltä.
Aamuisin ilmassa on tuoksunut jo syksy. Korjasin lipstikkaa kuivumaan ja varasin Hylliksen alahyllyt polttopuiden säilömiseen. Syksy mielessä pitäisikin vielä miettiä, josko keittiöön kuitenkin ripustaisi vielä verhot ja levittäisi lattialle ison, lämpöisen villamaton...1 kommentti: