maanantai 28. elokuuta 2017

Kotimme ensimmäinen vaatekaappi.

Olemme muutosta saakka eläneet ilman vaatekaappeja. Ensin tämä oli valinta: en tahtonut mdf-kaapistoja peittämään kauniita hirsiseiniä ja paperitapetteja. Toisekseen kodin ilmeeseen sopivat kaapit ovat yleensä sekä kalliita että massiivisia, joten sopivan hintaisen ja kokoisen kaapin löytäminen kovin vaihtelevan kokoisille seinänpätkille oli helpommin sanottu kuin tehty.

Neljän ja puolen kuukauden etsintä huipentui tori.fi -löytöön. Ja nyt meillä on eteisessä penkin paikalla kaappi; loputtoman vaatekasan kohdalta paljastui naulakko. Kaappi, jonka sisään sujahti noin vain parikymmentä paria kenkiä, liki tusina takkeja, pari pyöräilykypärää, sateenvarjoa ja polkupyöränpumppu. Eteinen huokaisi helpotuksesta, kuten teki myös tämä äiti.

Osittain siksi, ettei sittenkään joutunut puolipaniikissa tilaamaan Ikeasta taloon sopimatonta levykaappia (joka olisi kaiken kukkuraksi maksanut enemmän kuin tämä iäkäs, täyspuinen, kaunokainen). Ja osittain siksi, että eteisen kaaos on poissa eikä kultaista tapettia tarvinnut siltikään piilottaa.

 


Tervetuloa syksy. Nurkissa pyörivät kumisaappaat ja hiekkakasat. Välikausitakit, kevyttopat, sadetakit. Olen valmis. Tai no melkein, kunnon kurakaapparimatto pitäisi vielä löytää puulattian suojaksi. Suosituksia?

2 kommenttia: