lauantai 26. elokuuta 2017

Onni ei tule materiasta, mutta...


Olen harvinaisen tietoinen, ettei onni tule materiasta, mutta nyt täytyy todeta, että sisuksissa on noussut melkoisia riemunkiljahduksia ja onnentuntemuksia. Piipahdin kotimatkalla kirppiksellä, ja mitä minua siellä odottikaan! Kauan himoitsemani Swedish Hasbeensin Lace Up Plateausit, hintalapussa 13€. Kengät ovat minulle täydellistä talvikokoa eli puoli numeroa suuret, joten villasukkakin mahtuu väliin. Nahkaosiltaan kengät ovat hienossa kunnossa ja pohjillekin tarvitsee antaa vain pientä ensiapua. 


 

Kuten kuvasta näkyy, tarttui matkaan vähän muutakin ihanaa Broste Copenhagenin kulhosta, idolini A.W. Yrjänän päiväkirjamerkintöihin ja kulutettuun farkkupaitikseen, joka sekin on ollut syksyn hankintalistalla. Koko kasa (kenkineen) 22€.
 

Viime aikoina parhaat löytöni ovat oikeastaan olleet vaate-/kenkä-/asustelöytöjä. Nahkaisia laukkuja, villaneuleita ja erinäinen kokoelma työkäyttöönkin oikein mainiosti kelpuutettavia merkkivaatteita -kaikki kovin minimaaliseen hintaan. Näitä tulee harvemmin täällä esiteltyä, joten tässä muutama asuste- ja kenkälempparini viime viikolta.


Wondersin pistaasin väriset nahkanilkkurit, erinomaisessa kunnossa. Hintaa 25€. (Voi, kuinka paljon taas säästinkään! :D )Nahkainen pikkulaukku 6,50€. Laputkin vielä paikoillaan, kunto siis täysin virheetön.

Viimeisenä vielä ihana kotimainen nahkapalalaukku, jossa mahtuu kantamaan kasan kirppislöytöjä. Tämäkin ihan huipussa kunnossa, vaikka ikää vuosikymmeniä. Ja hintaa oli 4€.Tänä viikonloppuna ei sitten kirppistelläkään vaan suunnataan katsetta kohti syksyä ja keskenolevaa tuoliprojektia (en kertakaikkiaan malttaisi odottaa, että pääsen näyttämään kuvia). 

Ihanaa viikonloppua!

-Susanna
2 kommenttia:

 1. Olitpa tehnyt hienoja kirppislöytöjä!
  Itsekin löysin juuri hienon Gudrun Sjöden:in anorakin itselleni kirpparilta 10e hintaan ja olin ikionnellinen!
  Laita vaan jatkossakin kuvia kaikenlaisista löydöistä, niitä on aina ihana ihastella!
  t. Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pia! Onnea hienosta löydöstä :) Ja oikein antoisaa maanantaita.

   Poista