perjantai 15. syyskuuta 2017

Kotiintuomisia - Habitaren messuostot!

Habitaren valikoima suurempien ja pienempien sisustustuotteiden osalta oli ihailtavan laaja niin tyylien kuin hintojenkin puolesta. Erityisen ilahtunut olin käsityöläisten ja eettisesti valmistettujen tuotteiden määrästä! Kotimaiset printit, käsintehty keramiikka ja ekologiset tekstiilit vetoavat minuun toistuvasti. Ja niitähän sitä taas tarttui mukaan!


Eettisen sisustamisen osastolta tarttui mukaan pientä, kaunista ja ehdottoman käytännöllistä: kaksi Organic Companyn luomupuuvillaista keittiöliinaa/tiskirättiä. Päivän käyttökokemuksen jäljiltä tekisi mieli näyttää aiemmille kestoräteille vessan siivoussankoa, nämä ovat todella toimivat niin kooltaan, imukyvyltään kuin ulkonäöltäänkin. Ehkä pakko hankkia näitä lisää!Lifestylepuoti Ett Rum käänsi kaikki mielipiteeni ilmakasveista eli Tillandioista. Tämä suurikokoinen, ilmakasvien jättiläiseksikin kutsuttu, Tillandsia Xerographica oli rakkautta ensi silmäyksellä. Joku meillä kotona tosin saattaisi todeta, että jos naisella on jo sen verran monta huonekasvia, että kastelupäivänä kannu täytetään kuusi kertaa, kasveja olisi jo tarpeeksi...☺ (Se nainen ei ehkä ole kuulevinaankaan.) Enää pitäisi askarrella kaunokaiselle amppeli!
Ihastuin Piret Kändlerin keramiikkaan liki kymmenen vuotta takaperin, minkä jälkeen olen häneen törmännyt satunnaisesti erilaisissa joulumyyjäisissä ympäri Hämettä. Viime joulun alla tällainen ihanuus oli jo kertaalleen kädessäni, mutta jäi sitten lopulta puhtaan unohduksen vuoksi ostamatta. Mukin ihana tekstuuri ja kultainen korva ihastuttivat edelleen, joten täydellisen kokoinen aamukahvimuki oli nyt saatava kotiin aamujen iloksi!


En ole tainnut tulla yksiltäkään messuilta, myyjäisistä tai sisustuskauppareissuilta ilman kotimaisen kuvittajan posteria, korttia tahi muuta kuvallista tuotetta. Enkä tullut nytkään. Tämä Muumurun 40*50cm kokoinen Eiko ihastutti kaikessa yksinkertaisuudessaan ja tulee löytämään paikkansa kaikella todennäköisyydellä lastenhuoneen hirsiseinältä.
Oikein ihanaa perjantai-iltaa, ja kertakaikkisen mahtavaa Habitare-viikonloppua messukeskuksessa viikonloppuaan viettäville! Inspiroitukaa ja tehkää upeita löytöjä ♡ (Itsellä jäi vielä hitusen hampaankoloon ostosten suhteen, mutta onneksi on nettikaupat!)

-Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti