sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Syyskuisia kirppislöytöjä

Viikkoon on mahtunut kovin intensiivisten työpäivien ja lasten iltamenojen lisäksi onneksi myös rennompaa laatuaikaa kirppiksillä ja sienimetsässä. Olen kerryttänet talven pimeitä iltoja silmälläpitäen melkoisen kasan kirjoja, mutta myös paljon tarpeellisia ja jopa kauan ihailemiani juttuja, tässä niistä parhaat!Viikon ensimmäinen löytö on itse asiassa ale-löytö. Olen ihaillut tätä House Doctorin pressopannua keväästä lähtien, viimeksi pidin tätä kädessäni viikko sitten Sokoksella. Hintaa sillä oli vielä silloin 59.90€, mikä oli omaan makuuni hitusen liikaa esineestä, joka ei päivittäisessä käytössä tulisi olemaan. Eilen piipahdin katsomassa Marimekon uutuuksia ja siellähän tämä kaksikko minua odotteli alehyllyssä: kermakolla oli hintaa 5€ ja pannu maksoi ruhtinaallisen 15€. Kyllä kannatti odottaa!Sienimetsästä tarttui saaliiksi melkoinen kasa mustia torvisieniä sekä kanttarelleja. Kanttarellit päätyivät pannun kautta pakkaseen, mutta kuivatut torvisienet vaativat tiiviin purkin, jota lähdettiin koko perheen voimin kirppikseltä hakemaan. Nämä vanhat Iittalan 0,5L ja 1,0L purkit tiivisteineen löytyivät 12€ yhteishintaan. Isompi purkki päätyi säilömään hellan päällä kuivuneet lipstikat.

Voihan Ruska! Löysin vihdoin ensimmäisen kukkaruukun tätä sarjaa. Hintaa tällä oli 10€, joten ei voi kun pakahtua ilosta. Ruukku oli virheettömässä kunnossa, hitusen likainen vain.
Samasta pöydästä Ruska-ruukun kassa löytyi tämä viehättävä Arabian kynttilänjalka. Hintaa sillä oli 6€.Lienee jo kovin selvää, että en voi vastustaa vanhoja keraamisia kukkaruukkuja? Nämä mustat seinäruukut löytyivät 2€ kappalehintaan. Alkuperää en osaa kuin arvailla, kovasti Kupittaan henksiet ovat, mutta samalla paljon samaa kuin mm. Rögildissä. Tiedätkö sinä näistä kenties jotakin?
Ensi viikolla onkin tiedossa jotain kauan odotettua: Habitare.
Ihanaa viikkoa!

-Susanna 

P.s. Olen lisännyt oikeaan sivupalkkiin "seuraa blogia"-painikkeen, jonka avulla saat halutessasi ilmoituksen uusista postauksistani blogit.fi-palvelun rekisteröityneenä käyttäjänä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti