maanantai 25. syyskuuta 2017

Viikon kirppislöytö: Artek 80B

Olen useasti kirjoittanut kirppislöytöjeni yhteyteen lauseen "kauan etsimäni". Ja aion kirjoittaa sen myös nyt sillä erotuksella, että alan itsekin olla hieman äimänä täsmälöydöistäni. Viikko takaperin sattui nimittäin jotain niin uskomatonta, että on täytynyt kirppistuuriaan ihmetellä ääneen.

Sisustuslistani seuraavassa kohdassa luki isoin kirjaimin TYÖPISTE. Töitä meillä ei kotona varsinaisesti tehdä, mutta puolisoni pelaa liki päivittäin -ja täytyy myöntää, että itsekin nautin enemmän pöytäkoneen näytön tuijottamisesta kuin läppärillä surffailusta. Koska meillä ei ainakaan toistaiseksi ole koneelle valitettavasti muuta sijoituspaikkaa kuin olohuone, päätin, että tietokoneen rumiluksesta huolimatta työpisteestä muodostuu vielä klassisen tyylikäs ja toimiva nurkkaus. Joten kyllä, meillä tulee olemaan norsu olohuoneessa eikä mies sen kanssa vaatehuoneessa (jota meillä ei kyllä edes ole) ☺

Haaveilin Artekin valkoisesta pöydästä, mutta katselin edullisempia työpöytiä, koska käytettyjenkin Artekin pöytien hinnat huitelevat sadoissa euroissa eikä niitä kovin paljon ulottuvillani liiku.

Mitä minua eräänä sateisena päivänä odottikaan? Artekin pöytä valkoisella laminaatilla. Hintalapussa luki 40€, ja minulla hyppäsi sydän kurkkuun. Paria hentoa naarmua enempää ei pöydässä viaksi luettavaa ollut. Kassalla hinnasta laskettiin vielä -15% alennus, joten pöydälle jäi hintaa vain 34€.  Samaan aikaan teki mieli sekä kiljua ääneen että äimistellä hipihiljaa kirppistuuriaan.


Juuri nyt en edes uskalla ajatella, mitä listallani on seuraavaksi. Olen pitänyt reilun viikon kirppistauonkin. Kirppisonni potkaisi niin lujaa, että vieläkin täytyy hieman tasata hengitystä ennen seuraavia suunnitelmia: tuoli ja hylly pitäisi pöydän kaveriksi vielä löytää. Toistaiseksi kuitenkin fiilistelen vasta kotiin saapunutta pöytää ja mietin työpisteen elementtien asettumista kaikessa rauhassa.
(Jotain tämän suuntaista oli kuitenkin mielessä:)  Kuva MuuMurun printistä oma.


Aurinkoista syyskuun viimeistä viikkoa!
-Susanna4 kommenttia:

  1. Wau mikä löytö! Tuolin ja hyllyn kanssa työpisteestä tulee täys kymppi, juuri sellainen norsu, jonka haluaa pitää esillä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Eikös ne sano, että jos et voi piilottaa, korosta ;)

      Poista