lauantai 28. lokakuuta 2017

Häkli, Looda ja muita lokakuisia kirppislöytöjä.

Lokakuu on ollut kirppisvisiittien suhteen tänä vuonna melkeinpä hiljaisin: en kertakaikkiaan ole sinne töiltä ja arkikiireiltä ehtinyt. Ja ne kerrat kun olen, anti on ollut normaaliin verraten melko niukka. Muutamia erityisen kivoja juttuja on kuitenkin tarttunut mukaan, minkä lisäksi tein torin kautta kovasti kaivatun löydön meidän piskuiseen kakkoseteiseen.Tämä Häklin tammiviiluinen kaappi muutti meille maanantaina torissa olleen ostoilmoitukseni kautta. Sopivankokoisen ja funktioiltaan täydellisen kaapin löytäminen kapealle seinänpätkälle tuntui olevan ikuisuusprojekti, mutta niin vain seitsemän kuukauden kärsivällisellä odottamisella, 35€:lla ja sipauksella puuöljyä siitäkin selvittiin!


Minulla ei juurikaan ole tapana vanhoja, hyväkuntoisia huonekaluja tuunailla, mutta jotenkin olen onnistunut saamaan pakkomielteekseni tehdä kaapista liikuteltavan isoilla kalustepyörillä. Tämä helpottaisi paitsi siivoamista, mahdollistaisi myös keittiön oven sulkemisen tarvittaessa. Pyörät toisivat kaappiin myös hieman lisää kaivattua korkeutta ja ripauksen modernia ilmettä.
Pieni nahkainen rahi löytyi reilu viikko sitten kirppikseltä 3€ hintaan. Lapset ihastuivat tähän yhtä paljon kuin äiti, joka ei kyllä aivan yhtä ketterästi hyppää tästä jaloilleen kuin jälkikasvu!


Tarpeelliset esineet ovat parhaimmillaan kauniissa muodossa: lasinen suihkepullo löytyi 4€ hintaan ja korvaa muovisen rumiluksen, joka on meillä käytössä liki päivittäin. Meillä on paljon isoja, suihkuttelua kovasti arvostavia huonekasveja, ja tämän suihkepullon voi jättää hyvillä mielin esille.

 Olen aina ollut yhden laukun nainen, mutta nyt näitä erilaisia viehätyksiä on vain alkanut kertyä. Tämä nahkasankainen punoslaukku päätyi ainakin toistaiseksi lajittelukassiksi keittiöön. 2€ maksanut kaunokainen puhutteli materiaaleillaan ja muodollaan niin paljon, että se oli kertakaikkiaan pakko pelastaa uuteen kotiin.

Myös tämä piskuinen puujalkainen pöytä löytyi 2€ hintaan. Pöydän jalat ovat kaikessa kuluneisuudessaan hurmaavat! Jalat vaikuttavat olevan vuosikymmenten takaa, vahvasti veikkaan matkatuliaiseksi Pohjois-Afrikasta. Tuon puutarjottimen on joku jälkikäteen jalkojen päälle ruuvannut, itse ajattelin tämän vaihtaa metalliseen tarjottimeen jahka sellainen vastaan tulee. Täydellinen kukkapöytä kertakaikkiaan!Kuun kirppislöydöt kruunasi tämä Marimekon Looda, jota olen erinäisillä netin kirppispalstoilla ihaillut reilun vuoden. Onhan se, I-H-A-N-A. Vaikkei takki aivan parilla eurolla irronnutkaan, on se kunnoltaan käytännössä priima ja kaukana uuden hinnasta. Ja kun nyt kerrankin satuin oikeaan paikkaan oikeaan aikaan! 

Olkoon syys, käyköön tuuli, mulla on Looda ❤

4 kommenttia:

 1. Upeita löytöjä olet tehnyt <3 Varsinkin tuo kaappi ja Marimekon takki, molemmat olisivat kelvanneet minullekin! Ihanaa lauantaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, sydämellinen Pauliina <3
   Erityisen ihanaa viikonloppua myös teille!

   Poista
 2. Vauh. Kuinka upeita löytöjä olet tehnyt ja tuo takkikin ❤

  VastaaPoista