sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Lauantaisia kirppislöytöjä

Tämän viikonlopun kirppislöydöt eivät ehkä loista väreillä, mutta ihastuttavat sitäkin enemmän erilaisilla sormiintuntuvilla struktuureilla ja hillityllä persoonallisuudellaan. Kirppislöytöjen edullisuus tietysti ilahduttaa aina, nämä kaikki maksoivat yhteensä 31€.

Ehkä eniten ihastuttaa matto, jota edellinen omistaja on käsitellyt ilmeisestikin kalkkimaalilla. Itse en voi väittää olevani mikään kalkkimaalien puolestapuhuja, mutta täytyy sanoa, että tässä matossa se kyllä toimii. Matto päätyi tällä erää keittiön ruokailuryhmän alle vaimentamaan metallijalkojen kolinaa puulattialla. 

Pää-maljakoita olen ihastellut erinäisissä Instagramin sisustuskuvissa, ja kun vastaan tuli yksi, pakkohan se oli mukaan kerätä. En oikein osaa päättää, onko tämä kummallinen, kammottava vai humoristinen. Mutta persoonallinen se ainakin on!


Suurikokoinen pöytävalaisimen jalka löytyi samasta pöydästä kuin matto. Täytyy sanoa, ettei itselle olisi koskaan tullut mieleenkään tuunata rumasta posliinivalaisimesta betonin ja maalin avulla näin ihanan rouheaa lampunjalkaa. Onneksi jollekin oli tullut, sen verran lujaa tämä nimittäin minutkin hämäsi luulemaan, että olen löytänyt aarteen, joita olen nähnyt myytävän lähinnä kolminumeroisilla luvuilla etnishenkisten nettikauppojen syövereissä. Nyt täytyisi vain löytää tähän täydellinen varjostin!Nahkavahvikkeiset kulmat omaava punottu kori oli lauantaisten löytöjen piste i:n päälle: kori sujahtaa juuri ja juuri lastenhuoneen sänkyjen alle ja imaisee sisuksiinsa helposti muutaman Lego-rakennelman. Eikö olekin viehättävä?
Näiden kirppislöytöjen myötä toivotan oikein jännittävää äänestyspäivän iltaa, kipaiskaas uurnille, jos ette ole vielä ehtineet!

-Susanna

4 kommenttia:

 1. Oletpa tehnyt kivoja löytöjä, erityisesti tuo lampunjalka. Eipä ole tullut itsellekkään mieleen että jalan voisi noin tuunata😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienellä rahalla iso muutos! Tunnistin vielä jalan sisäpuolen perusteella, miltä lamppu on ennen näyttänyt. :)

   Poista
 2. Upeita löytöjä! Täytyykin tutustua enemmänkin blogiisi 😄

  VastaaPoista