perjantai 4. toukokuuta 2018

Kevään kirppislöytöjä

Kurkistettaisiinkos kuluneen kahden kuukauden kirppislöytöihin?
Kevät on ollut anniltaan määrällisesti niukka, mutta laadullisesti luokkaa priima. Mukaan mahtuu myös yksi tori.fi löytö, joten aloitetaan siitä!

Rakkaussuhteeni Artekiin ei liene mikään salaisuus. Entisöin vuosi takaperinlöytämäni jakkaran viime kesänä ja nyt löysin oikein asialliseen hintaan kävelymatkan päästä kotoa kaksi hunajaista kolmijalkaista jakkaraa. Ihanat, eivätkö! Sinnikäs odotus toisinaan palkitsee.Sitten noihin hinnaltaan suoranaisen halpoihin ja erityisesti ilahduttaneisiin livekirppislöytöihin! 

Steltonin priimakuntoinen teräksinen termoskannu, 25€. Koska tämän ovh. huitelee kolminumeroisissa lukemissa, on tämä klassikko minulta jäänyt silkasta järkevyydestä hankkimatta.


Poola Katarynan vanerinen Mimosa-henkari. Yksi ehdottomista lempparilöydöistä!


Ihana keraaminen leikkuulauta.Messinkinen pikkumaljakko.Metallinen laatikko, joka säilöö keittiössä ison kasan talteen leikattuja reseptejä.


Wirkkalan Hopla-sarjaa olen ihaillut hyvän aikaa ja nyt vastaan tuli kuusi kappaletta priimakuntoisia juomalaseja 2€ kappalehintaan. Ovat niin ihana pari Ultima Thuleille.Koska tyhjensin kevätsiivouksen nimissä kotoa likipitäen kaikki tummat ruukut, annoin itselleni luvan ostaa hieman lisää punasavea. Ja pilkkubegonian (,kukkakaupasta tosin).


Tavaralöytöjen lisäksi viimeinen kuukausi on suosinut vaatelöydöillä. Nuoremman tyttären vaatekaappi on saanut hurjan määrän täydennystä, mutta löytyipä eräältä nettikirppikseltä jotain ihanaa ja edullista minullekin! Kaukaa ihailemani Parikan Pupu-ballerinat. ♥️


Viimeisenä ei niin näyttävä kirppislöytö: kasa mustaa, pehmeää, nahkaa 4€ kilohintaan (eli ihan ilmaista materiaalia siis!). Tästä alkaisikin viikonlopun aikana sitten seuraava projekti. Katsellaan siis hitusen tuonnempana, mitä sain aikaan (ja suostuiko ompelukone yhteistyöhön)!Oikein ihanaa viikonloppua!

-S4 kommenttia: